29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru -Kırklareli Valisi Yaman: -Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri, Cumhuriyetin ilanı olmuştur


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, milletin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birinin Cumhuriyetin ilanı olduğunu bildirdi.
     Vali Yaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına eşsiz bir armağan olduğunu belirtti.
     Cumhuriyetin sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde Türkiyenin önemli atılımlar gerçekleştirdiğini belirten Yaman, şunları kaydetti:
     Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri, Cumhuriyetin ilanı olmuştur. Cumhuriyeti ayakta tutan yegane kuvvet, milletin kendisidir. Milletimiz, Cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine sımsıkı sarılmıştır. Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir ilkesi, devletin ve rejimin temelini oluşturmaktadır. Türk Milleti, Cumhuriyet rejimiyle kazandığı değerleri, toplum hayatımızın vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları Cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER