29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Hiç kimse birlik ve beraberliğinizi bozamayacak, ülkemizin güçlenmesini engelleyemeyecektir


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Hiç kimse birlik ve beraberliğinizi bozamayacak, ülkemizin güçlenmesini engelleyemeyecektir dedi.
     Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Atatürkün önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm halkın kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla kurulan Cumhuriyetin, Türk milleti için büyük bir destan ve onur kaynağı olduğunu ifade etti.
     Cumhuriyeti tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmanın herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayan Demir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kolay kurulmadı. Hiç kimse birlik ve beraberliğinizi bozamayacak, ülkemizin güçlenmesini engelleyemeyecektir. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları her zaman boşa çıkacaktır dedi.
     Demir, Türk halkının tümünün şehitlere ve bu ülke için büyük fedakarlıklarda bulunmuş kahramanlara büyük borçları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Türkiye üzerinde tarih boyunca çeşitli oyunlar oynanmış ve her seferinde bu oyunlar bozulmuştur. Halkımız sağduyusunu hiç bir zaman kaybetmemiş, vatanı için gerekeni yapmıştır. Cumhuriyet hepimizin ortak paydasıdır. Bu paydanın özünün ne olduğunu, ne anlama geldiğini nasıl korunması gerektiğini her bir Türk vatandaşı en iyi şekilde bilmektedir. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyor, tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER