29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Sinop İl Başkanı Tokmak, mesaj yayımladı


SİNOP (A.A) - AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Tokmak mesajında, Ulu Önder Atatürkün En Büyük Eserimdir diyerek Türk milletine emanet ettiği Cumhuriyetin 89uncu yıl dönümünü kutlamanın sevinç ve kıvancını yaşadıklarını belirtti.
     Türk milletinin, Cumhuriyet ile perçinlenen onurlu ve özgür yaşama tutkusunun, zaman içerisinde kurumsallaşan demokrasi ile birlikte zirveye çıktığını vurgulayan Tokmak, Bugün hepimizin görevi Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından biri olan demokratik yaşama sahip çıkarak, devletimizi muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşımaktır ifadelerini kullandı.
     Tokmak, her geçen yıl demokratikleşme ve hukukun üstünlüğü gibi Türkiyenin en önemli kuruluş prensiplerinde ilerleme sağlandığını belirterek, şunları kaydetti:
     Gazi Mustafa Kemal Atatürkün, yüce milletimizin canı pahasına savunmuş ve kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti artık muasır medeniyetler seviyesi hedefine çok daha hızlı, sağlıklı ve istikrarla ilerlemektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER