29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş: -Cumhuriyetin ilanıyla milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adım atılmıştır


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Cumhuriyetin ilanıyla milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adım atılmıştır dedi.
     Köktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Cumhuriyetin kuruluşunun 89uncu yıldönümünü Türk milleti olarak büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutladıklarını ifade eden Köktaş, mesajında şunları kaydetti:
     Cumhuriyetin ilanıyla milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adım atılmıştır. Bugün bizlere düşen görev çağdaşlaşma yolunda atılan adımları daha da çoğaltmak ve milletimizin refahını arttırarak, devletimizi dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. Hükümetimiz bu yolda kararlı adımlar atmaktadır.
     Türkiye Cumhuriyetinin artık dünyada ve bölgesinde ciddi bir istikrar unsuru olduğunu ve dünya barışına yapmış olduğu katkılarla saygın bir yer edindiğini belirten Köktaş, şöyle devam etti:
     Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz Cumhuriyetimizi ve onun getirdiği temel değerleri iyi öğrenmeli, kendilerinden sonra gelecek nesillere aktarmalıdırlar. Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak olan sizlersiniz sözleriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk de Türk gençliğinden beklentilerini dile getirmiş ve Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Bu duygularla, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER