29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Budak: Türk milleti bu günlere nasıl geldiğini asla unutmayacak, şanlı geçmişinden aldığı ilhamla aydınlık geleceğine yön vermeye devam edecektir


BAYBURT (A.A) - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak, Türk milletinin bu günlere nasıl geldiğini asla unutmayacağını, şanlı geçmişinden aldığı ilhamla aydınlık geleceğine yön vermeye devam edeceğini bildirdi.
     Prof. Dr. Budak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milletinin yüreğinde seçkin ve anlamlı bir yeri olan, vatanın bütünlüğü ile birlik ve beraberliğin simgesi Cumhuriyetin 89. yıl dönümünü derin bir saygı ve büyük bir sevinçle kutladıklarını belirtti.
     Ülkeyi bölmek ve milleti yok etmek isteyenlere karşı verilen mücadelenin sonunda ülkenin düşmandan temizlenerek, Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğunu anlatan Prof. Dr. Budak, şunları kaydetti:
     Milletimiz bu günlere nasıl geldiğini asla unutmayacak, şanlı geçmişinden aldığı ilhamla aydınlık geleceğine yön vermeye devam edecektir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak bu önemli değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak adına yaşamak ve yaşatmak her zaman ortak sorumluluğumuz olmalıdır. Bu düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, eşsiz fedakarlıklarıyla ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER