29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru -Şehitkamil Belediyesince düzenlenen Cumhuriyet Satranç Turnuvası başladı.


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Satranç Turnuvası başladı.
     Atatürk ve Kültür Merkezinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvaya 15 kategoride 480 sporcu katıldı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, satranç turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini belirtti.
     Bu yıl satranç turnuvasının yanı sıra basketbol ve yüzme turnuvası da düzenlediklerini ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Basketbol turnuvamızı tamamladık. Yarın itibariyle yüzme turnuvası bitecek. Bugün başlayan satranç turnuvasına yoğun katılım oldu. Cumhuriyetimizin bekçileri ve geleceğimizin teminatı sporcularımızı yürekten kutluyorum.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer de Cumhuriyetin 89uncu yıl dönümünün tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni etti.
     Satrancın çocukların gelişimine önemli katkı sunduğunu ifade eden Koçer, bu tür organizasyonları düzenleyen Fadıloğluna teşekkür etti.
     Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydının konuşmasının ardından Koçer, Aydın ve Başkan Fadıloğlu ile protokol üyeleri butona basarak turnuvayı başlattı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER