29. Vakıflar Haftası

29. Vakıflar Haftası -AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Vakıflar, toplumsal ilişkilerin güçlenmesinde, barış ve kardeşlik temelinin biçimlenmesinde dayanışma geleneğini yansıtan önemli bir etkendir


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, vakıfların toplumsal ilişkilerin güçlenmesinde, barış ve kardeşlik temelinin biçimlenmesinde dayanışma geleneğini yansıtan önemli bir etken olduğunu bildirdi.
     Erdoğan, 29. Vakıflar Hatası dolayısıyla yayımladığı mesajda, vakıfların, Türk toplumunu ileri götüren yaratıcı ve dinamik yönleri kaynaklarla birleştirerek en güzel yatırımlarla toplumun hizmetine sunduğunu belirtti.
     Vakıfların tarihin her döneminde toplumsal yapının önemli kurumlarından biri olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
     Vakıflar, toplumsal ilişkilerin güçlenmesinde, barış ve kardeşlik temelinin biçimlenmesinde dayanışma geleneğini yansıtan önemli bir etkendir. İnsanımıza hizmet etmek amacıyla kurulan vakıflarımız amaçlarından ayılmadan hizmetlerini en iyi şekilde sürdürmektedir. Tarihimizden günümüze kadar gelen bu köklü kuruluşlarımız amaçları doğrultusunda toplumumuza yönlendirici olmalı.
     İmkanı dahilinde vatandaşlarımız vakıflara daha fazla katkıda bulundukları ve yardım ettikleri takdirde, güçlü bir tarihi gelenek ve birikime sahip olan vakıflarımız çalışmalarında çok daha başarılı olacaktır. Vakıf geleneğinin amacından, özünden sapma olmadan yaşatılarak, yarınlara taşınmasında Vakıflar Haftası etkinliklerinin önemli işlevi bulunduğuna inanıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.
     (ZER-ŞMÖ)
<< Önceki Haber 29. Vakıflar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER