3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -Edirnede engelli öğrenciler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla pasta yaparak eğlendi (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirnede engellilere eğitim veren bir rehabilitasyon merkezinin öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyonda aileleri ve öğretmenleriyle birlikte pasta yaparak, günlerini kutladı.
     Bir alışveriş merkezinin aile kulübünde toplanan engelli öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerinin gözetiminde pasta yaptı. Öğrenciler yaptıkları pastayı birbirlerine ikram ederek günlerini kutladı.
     Öğrenciler pasta yapımının ardından müzik eşliğinde eğlendi.
     Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür etkinlikleri sadece resmi kurumların değil dileyen her kurumun yapabileceğini söyledi.
     Engelliler hakkındaki bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetinin herkesin sorumluluğu içerisinde olduğunu belirten Özkan, Engellilere gösterdiğimiz ilgi bu günden ibaret kalmamalıdır. Engellilere yönelik faaliyetlerinize her gün devam etmeliyiz. Bugün bu faaliyetle mesajın verildiğini düşünüyorum dedi.
     Etkinliğe katılan Remziye Özmen kızı Gizemin (11) pasta yapmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, engelli çocukların bu tür etkinliklerle öz güven kazandığını kaydetti.
     Özmen, engellilere yönelik sosyal etkinliklerin devam etmesini istedi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER