3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -Manavgat Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Manavgat Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, engelli öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.
     Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Türkiyedeki engelli sayısının istatistiklere göre 8 milyon 500 bin civarında olduğunu, sosyal devlet olmanın en büyük şartlarından birinin de engelli vatandaşlara sahip çıkmak olduğunu söyledi.
     Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şerafettin Çetin ise birçok engellinin hayatına engelli olarak başlamadığını sonradan engelli olduğunu anlattı. Okul olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çetin, engelli öğrencileri eğitim ve sanatsal çalışmalarla hayata hazırladıklarını vurguladı.
     Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER