3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü -AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki: Hükümet olarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu için bugüne kadar önemli çalışmalar yapılmıştır. Bundan sonra da daha da fazlası yapılmaya devam edilecektir


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, hükümet olarak engelli vatandaşların mutluluğu için yapılan çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.
     Örki, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, engellileri her zaman kucakladıklarını belirtti.
     Engellilerin mutluluğu da sorunları da bizimdir diyen Örki, açıklamada şunları kaydetti:
     Bizim toplumumuz diğer milletlerden çok farklıdır. Bizim engelliye bakışımız, yaklaşımımız son derece insani ve sevgi doludur. Sahip olduğumuz toplumsal değerler de, dini değerler de bunu gerektirir. Hükümet olarak engelli vatandaşlarımızın mutluluğu için bugüne kadar önemli çalışmalar yapılmıştır. Bundan sonra da daha da fazlası yapılmaya devam edilecektir. Yine Denizli Belediyemiz, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahatlıkla görebilmeleri için her türlü tedbiri almaktadır. Biz AK Parti olarak sadece yılda bir günde değil, yılın 365 gününde engellilerimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER