30 Ağustos Zafer Bayramına doğru

30 Ağustos Zafer Bayramına doğru -Kırklareli Valisi Yaman: -30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığının en güzel örneğidir


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığının en güzel örneğidir dedi.
     Yaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 30 Ağustos Zaferinin imkansızlıklar içerisinde büyük fedakarlıklar gösterilerek kazanıldığını belirtti.
     30 Ağustos Zaferi ile büyük bir destan yazıldığını ifade eden Yaman, şunları kaydetti:
     İmkansızlıklar içerisinde büyük fedakarlıklarla kazanılan bu zaferin verdiği güç ve cesaretle, millet olarak Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağız. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıma hedefimizi mutlaka gerçekleştireceğiz. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi, millet ordu bütünleşmesiyle verilen varoluş mücadelesini nihai başarıya ulaştırdı. 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığının en güzel örneğidir. Bütün vatandaşlarımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER