30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -AK Parti Yozgat Milletvekil Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uçar, CHP İl Başkanı Kaytan ve MHP İl Başkanı Kaya kutlama mesajı yayımladı


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, CHP İl Başkanı Onur Kaytan ve MHP İl Başkanı Cevdet Kaya, kutlama mesajı yayımladı.
     Başer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk tarihinin, hiçbir milletle kıyaslanamayacak ölçüde eşsiz zaferlerle dolu olduğunu belirtti.
     Galibiyetle sonuçlanan büyük meydan savaşlarının genellikle Ağustos ayına rastladığına dikkat çeken Başer, şunları kaydetti:
     Türk tarihine baktığımız zaman, en parlak zaferlerin Ağustos ayında kazanıldığı görülür. Ağustos ayı âdeta zaferlerin dizildiği kutlu bir zaman dilimidir. Bağımsızlığını, birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutarak büyük bir Milli Mücadele veren aziz milletimiz, ebediyen bu topraklarda hür yaşamaya devam edecektir. Aziz milletimizin Zafer Haftasını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutluyorum.
     Bozok Üniversitesi Rektörü Uçar ise mesajında tarihin dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustosun, Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde gerçekleştirilen Kurtuluş Savaşının, zaferle taçlandırıldığını vurguladı.
     CHP Yozgat İl Başkanı Kaytan da, vatanını, 30 Ağustosun namus bilen kadınların alın teri ve emeklerini kattıkları, bütün varlıkları ile katıldıkları emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesinin , zaferle şahlandığı bir tarih olduğunu belirtti.
     MHP İl Başkanı Kaya ise tarihi şan ve şerefle dolu dolan olan Türk Milletinin, kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders verdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER