30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -GMİS Genel Başkanı Alabaş: -Kahraman ordumuz, Başkumandanlık Meydan Muharebesi ile Anadolu topraklarının ulusumuzun vatanı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır


ZONGULDAK (A.A) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Türk ordusunun, Başkumandanlık Meydan Muharebesi ile Anadolu topraklarının, ulusun vatanı olduğunu tüm dünyaya ispatladığını bildirdi.
     Alabaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa yol gösteren Ulusal Kurtuluş Savaşının, Türk ulusunun büyük önder Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanı olduğunu vurguladı.
     30 Ağustos 1922de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun, Türk ulusunun, emperyalizme karşı verdiği büyük mücadelenin sonunda yeniden dirilişi olduğuna dikkati çeken Alabaş, şunları kaydetti:
     Kahraman ordumuz, Başkumandanlık Meydan Muharebesi ile Anadolu topraklarının ulusumuzun vatanı olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Bizler, 30 Ağustos Zaferini kazanan tam bağımsızlık karakterine sahip bir ulusun evlatları, maden işçileri olarak, ülkemizin geleceği için yer altı zenginliklerini tespit etmek ve yeryüzüne çıkararak ülkemizin ekonomisine kazandırmak için her türlü fedakarlıkla çalışıyoruz, çalışacağız. Ulusumuza bağımsızlığını kazandıran büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Ulusumuzun bağımsızlığı ve vatan sevgisi uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Zafer Bayramını ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününü kutluyorum.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER