30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -AK Parti Denizli milletvekilleri Yüksel ve Dalbudak 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yükselve Nurcan Dalbudak, vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
     Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ağustos Zaferinin, Türk milletinin her koşulda, başarıyı elde edebilecek inanç ve güce sahip olduğunun göstergesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Bu büyük zaferi bir kez daha büyük bir bayram olarak kutlamanın coşkusu, heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Türk ulusunun koşullar ne kadar ağır olursa olsun, onuru, bağımsızlığı ve vatanı uğruna her türlü fedakarlığı seve seve gösterebileceğini bir kez daha bütün dünyaya anlatan bir destandır. Türk milleti 30 Ağustos Zaferi ile varlığına ve bölünmez bütünlüğüne göz dikenlere en ağır darbeyi indirmiş, gerçekleştirdiği Kurtuluş Savaşı ile başka uluslara da yol göstermiş, özverisi, birlik ve dayanışma anlayışıyla dünyada saygınlık kazanmıştır.
     AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da 30 Ağustos Zaferinin, esarete mahkum edilmek istenen Türk milletine, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelediğini belirtti.
     Vatan topraklarının kurtuluşunu ve bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünü millet olarak büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandıklarını ifade eden Dalbudak, Tarih yolculuğumuzdaki altın sayfalardan biri olan bu zafer, esarete mahkum edilmek istenen milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelemiştir. Aziz Milletimiz ve eşsiz kahramanlarımız bu zaferle, bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha ilan etmiştir dedi.
    
     -AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki-
    
     Öte yandan AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de yayımladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
     30 Ağustosta kazanılan zaferin, sadece Türkiyenin düşmanlardan temizlenmesi ve mukaddes değerlerinin korunması değil, aynı zamanda esaret ve zulüm altında inleyen milletlerin, esaret zincirlerini kırarak özgür ve onurlu bir yaşam için ayağa kalkışlarına ilham olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER