30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -Bitliste Zafer Koşusu yapıldı


BİTLİS (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, Zafer Koşusu düzenledi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki çocukların 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle koştuğunu söyledi.
     Genç ve küçük erkekler kategorisinde düzenledikleri Zafer Koşusuna yoğun katılım olduğunu ifade eden Güven, şöyle konuştu:
     Gençlerimiz Bitlis Polis Evi, küçük erkeklerimiz ise 100. Yıl İlköğretim Okulu mevkisinden koştu. Koşu Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Başarılı sporcularımızın bir kısmı milli takım kampında, bazıları ulusal yarışmalarda. Bugün anlamlı bir gün. Dereceye giren sporcularımızın kupa ve madalyalarını kutlama töreninde vereceğiz.
     Yarışmalarda küçük erkeklerde 3 bin metrede yarışan Kadir Özdemirin birinci, İdris Demirin ikinci, Onurcan Tunçtanın üçüncü olduğunu belirten Güven, genç erkeklerde 5 bin metrede yarışan Serkan Demirin birinci, Yetkin Tunçtanın ikinci, Harun Acarın da üçüncü olduğunu bildirdi.
     Başbakanlığın bayram kutlamalarıyla alakalı yeni genelgesinin Resmi Gazetede yayımlandığını ve 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramının Gençlik ve Spor Bakanlığına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Milli Eğitim Bakanlığına, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarınınsa askeriyeye verildiğini belirten Güven, bu yıl kutlamalar çerçevesinde sadece atletizm yarışması düzenlediklerini de dile getirdi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER