30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -Yozgat Valisi Yazıcı: Türk ordusunun, tarihin her döneminde verdiği mücadele, gösterdiği yüksek disiplin, cesaret ve kararlılığı asırlar boyunca hiç değişmemiştir


YOZGAT (A.A) - Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Türk ordusunun, tarihin her döneminde verdiği mücadele, gösterdiği yüksek disiplin, cesaret ve kararlılığı asırlar boyunca hiç değişmemiştir dedi.
     Yazıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, asırlar boyu hürriyet sevdasında tüm dünyaya örnek olmuş Türk Milletinin, bugün mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde verdiği onurlu mücadele sonunda kazandığı büyük zaferin 90. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşadığını ifade etti.
     Türk Milletinin her zaman vatanını, istiklalini ve bayrağını iç ve dış tehlikeler karşısında koruyup muhafaza ettiğini belirten Yazıcı, şunları kaydetti:
     Kahraman Türk ordusunun, tarihin her döneminde verdiği mücadele, gösterdiği yüksek disiplin, cesaret ve kararlılığı asırlar boyunca hiç değişmemiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramında, bu ülkeyi bizlere miras bırakan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, aziz Yozgat halkının bayramını tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER