32 yaşında ölen gencin organları hayat

32 yaşında ölen gencin organları hayat verecek -Kandırada yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 32 yaşındaki Coşkun Görgünün organları ailesi tarafından bağışlandı -İkiz kardeş Görgün:


KOCAELİ (A.A) - Kandırada yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 32 yaşındaki Coşkun Görgünün organları, ailesi tarafından bağışlandı.
     Derince Eğitim ve Araştırma hastanesinde 1 haftadır tedavi görürken vefat eden Kandıralı gencin ailesi, çocuklarının organlarını bağışlama kararı aldı.
     Merhum Hasan Görgün ve Şengül Görgünün üç erkek çocuğundan biri olan Coşkun Görgünden alınan organların, bir çok organ bekleyen hastaya hayat verecek. Organların kime verileceği konusundaki çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
     Organları bağışlanan Coşkun Görgünün ikizi Caner Görgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailece çok üzüntülü olduğunu anlattı.
     Çok ani ve beklenmeyen ölümle aile olarak çok sarsıldıklarını ifade eden Görgün, Kardeşimin organlarının başka acı çeken insanlara verilmesi en azından bizim acımızın, onlara sevinç getirmesi adına, Allah rızası için organları bağışladık. Kime verileceğini bilmiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Murat Yıldırım / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 32 yaşında ölen gencin organları hayat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER