4+4+4 sistemi en iyi Ispartada uygulanıyor

4+4+4 sistemi en iyi Ispartada uygulanıyor


ISPARTA (A.A) - Isparta Valisi Memduh Oğuz, Türkiyede 4+4+4 sisteminin en iyi Ispartada uygulandığını söyledi.
     Oğuz, Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ile Kamile Gürkan İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve velilerle bir süre sohbet etti, okul halk oyunları topluluğunun gösterisini izledi.
     Oğuz, burada yaptığı konuşmada Ispartanın eğitimdeki başarısının sebeplerinden birisinin de velilerin okula ve öğrenciye olan ilgisi olduğu söyledi.
     Bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Oğuz, Bu manzara biz çocuklarımızla ilgiliyiz, okulumuzla ilgiliyiz, eğitimle ilgiliyiz, ilimle ilgiliyiz anlamına geliyor. Bu çok önemli dedi.
     Eğitimde başarılı olmasının unsularının öğrenci, öğretmen ve veli olduğunu ifade eden Oğuz, şöyle konuştu:
     Çok şükür bizim velilerimiz ilgili veliler. Bu çocukların Türkiye genelinde başarılı olması, Ispartanın ülke genelinde ilk üçe giriyor olması sizin bu yüksek ilginizden kaynaklanıyor. Durum böyle olunca da valinin, milli eğitim teşkilatının sorumluluğu daha da artıyor. Madem sizi bu kadar ilgilisiniz o zaman bizimde size buna uygun hizmet etmemiz lazım. Bunun için de çalışıyoruz. Türkiyede 4+4+4 sistemini en iyi uygulayan il Ispartadır. Bunu ben söylemiyorum, milli eğitim bakanlığı bunu en güzel planlayan, sancısız sıkıntısız en güzel götüren birinci sıradaki il Isparta oldu diyorlar.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 4+4+4 sistemi en iyi Ispartada uygulanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER