4 Eylül Belediyespor karate takımı bölge

4 Eylül Belediyespor karate takımı bölge şampiyonu oldu


SİVAS (A.A) - 4 Eylül Belediyespor karate takımı, Samsunda yapılan müsabakalarda bölge şampiyonu oldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Karate Federasyonu tarafından Samsun Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleştirilen yıldız, ümitler ve gençler şampiyonasına katılan 4 Eylül Belediyespor karate takımı, 11 altın, 9 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı.
     4 Eylül Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Oğuz Ökten, takım halinde bölge şampiyonasında birinci olduklarını belirterek, Birbirinden zevkli maçlar çıkartan ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımı kutluyorum. Bu şampiyonada ilk 2ye giren sporcularımız bu yaz içerisinde Türkiye Karate Federasyonumuzun açacağı gelişim kampına katılacaklar dedi.
     Öktem, şunları kaydetti:
     Son bir ay içerisinde iyi bir performans sergileyen sporcularımız başarıdan başarıya koşarak artık Avrupa ve dünyada şampiyonlarında da derece yaparak başarılarını perçinlemek istiyor. Bunun içinde antrenmanları aralıksız ve düzenli bir program dahilinde sürdüreceklerdir. Sporcularımı bu başarılarından dolayı kutluyor, belediye başkanımız Doğan Ürgüp olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Emine Konuk
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 4 Eylül Belediyespor karate takımı bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER