4 ilde uyuşturucu operasyonu

4 ilde uyuşturucu operasyonu -Antalya merkezli 4 ilde yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ileri sürülen 32 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalya merkezli 4 ilde yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ileri sürülen 32 kişi gözaltına alındı.
     Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yaklaşık 6 ay devam eden teknik takibin ardından Antalyanın Manavgat ve Alanya ilçeleri ile Edirne, İstanbul ve Adana illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
     Operasyonda aralarında örgüt lideri A.B.nin de bulunduğu ikisi kadın 32 kişi uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
     Gözaltına alınan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 24 gram eroin, 551 adet kubar esrar, 82 gram kenevir tohumu, 27 adet uyuşturucu hap, 7 adet Hint keneviri bitkisi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 108 adet mermi ile uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.
     Gözaltına alınanların 26sının Antalyada, 6sının ise diğer illerde yakalandığı, zanlıların emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 4 ilde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER