4. Atatürk Kupası başlıyor

4. Atatürk Kupası başlıyor -Atatürkün Şehri Spor Yapıyor sloganıyla düzenlenen turnuvaya başvuruların başladığı bildirildi


SAMSUN (A.A) - Samsunda her yıl Atatürkün Şehri Spor Yapıyor sloganıyla düzenlenen Atatürk Kupasının dördüncüsünün, bu yıl kasım ve aralık aylarında yapılacağı bildirildi.
     Samsun Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında düzenlenecek yarışmalara başvuruların başladığı belirtildi.
     Başvuru sürelerinin futbolda 22 Kasım, basketbolda 26 Kasım, voleybol ve hentbolda 27 Kasımda sona ereceğinin aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Turnuvaya katılmak isteyen sporcuların Herkes İçin Spor lisansı çıkarmaları gerekmektedir. Lisans için 1 fotoğraf, sağlık raporu ve nüfus kağıdı fotokopisi ile lisans başvurusu yapılacaktır. Lisans işlemleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüklerinden yapılabilecektir. Turnuva başvuruları aynı zamanda, futbol, basketbol, voleybol ve hentbol il temsilcilikleri ile Yaşar Doğu Spor Salonunda da yapılabilecektir.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 4. Atatürk Kupası başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER