4. Geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları

4. Geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları coşkulu geçti


MERSİN (A.A) - Çamlıyayla Belediyesi ve Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl 4ncüsü gerçekleştirilen geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları şiirseverleri biraraya getirdi.
     Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, çarşı içi pazar yerinde düzenlenen şiir gecesinde, şiirseverleri ve sanatseverleri Çamlıyaylada bir kez daha buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Uğur Şenelin kaleme aldığı Çamlıyayla isimli şiiri okudu.
     İki bölümden oluşan gecede dernek üyelerinin okuduğu şiirler ve aşıkların türkülerinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda Çamlıyayla merkezde bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler arasında yapılan güzel şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin bazıları da okudukları şiirlerle geceye renk kattı.
     Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın da şiir okuduğu Namık Kemal Şiir Akşamlarında, Başkan Tepebağlı, Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği Başkan yardımcısı Nuran Ataça şükran plaketi verdi.
     Geceye, CHP ve MHP Çamlıyayla ilçe başkanları, Çamlıyayla ve Sebil Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir şiirsever topluluğu katıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber 4. Geleneksel Namık Kemal Şiir Akşamları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER