4. Uludağ Tıbbi Onkoloji Sempozyumu

4. Uludağ Tıbbi Onkoloji Sempozyumu


BURSA (A.A) - 4. Uludağ Tıbbi Onkoloji Sempozyumu, yarın Bursada başlayacak.
     Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı ve Pittsburgh Üniversitesi Kanser Araştırma Merkezi işbirliği ile Tıbbi Onkoloji Derneği, Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu ve Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneğinin desteğinde düzenlenen sempozyum, Bursa Kervansaray Termal Otelde 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
     Sempozyum Eşbaşkanlığını UÜ Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkkan Evrensel ve Pittsburgh Kanser Araştırma Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Soranın yürüttüğü sempozyumda, Meme Kanseri Biyoloji ve Epidemiyolojisi, Meme Kanseri Cerrahisinde Yenilikler, Adjuvan Radyoterapi, Erken Evre Meme Kanserinde Sistemik Tedavi, Erken Evrede Kemoterapi Dışı Tedavi Yaklaşımları, Lokal İleri Hastalık: Neoadjuvan Tedavi ve Etkinliğini Değerlendirme, Meme Kanseri Tedavisinde Komplikasyonlar, Metastatik Meme Kanseri, Meme Kanserinde Tamamlayıcı Yaklaşımlar ve Akılcı İlaç Kullanımı konuları tartışılacak.
     Sempozyuma, Pittsburgh Kanser Araştırma Merkezinden Prof. Dr. Leslie Carol Davis ve Prof. Dr. Michael Gimbel de katılacak.
    
     Muhabir : Haluk Yüksel
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber 4. Uludağ Tıbbi Onkoloji Sempozyumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER