49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Festivalin ödül töreni öncesinde Düş Bahçesi Kültür ve Sanat Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı, sanatçı Serpil Ertuğ, senfoni orkestrası eşliğinde Yeşilçam şarkılarını seslendire


ANTALYA (A.A) - 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin ödül töreni öncesinde Düş Bahçesi Kültür ve Sanat Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı, sanatçı Serpil Ertuğ, senfoni orkestrası eşliğinde Yeşilçam şarkılarını seslendirecek.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür ve Sanat Vakfı tarafından bu yıl 49uncusu düzenlenecek festivalin 14 Ekimdeki ödül töreni öncesinde, sanatseverler batı sazları eşliğinde Yeşilçam şarkılarını dinleme fırsatı da bulacak.
     Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne alacak olan sanatçı Serpil Ertuğ, ödül töreni öncesindeki 2 saat boyunca sanatseverlere Geçse de Gençlik Çağım, Mazi Kalbimde Yaradır gibi Yeşilçam şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.
     Serpil Ertuğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ödül töreninden hemen önce sahnede olacaklarını ve batı sazlarıyla Türk müziği eserlerini seslendireceklerini söyledi.
     Ertuğ, Büyükşehir Belediyesinden Altın Portakal komitesinden bu sene festivalde bizlerin de kendilerine refakat etmelerini rica ettiler. Biz de çok heyecan duyduk çünkü batı sazlarıyla Yeşilçam şarkılarına, tango ve kantolarımızı ilk defa seslendireceğiz. Türk müziğinin unutulmaya yüz tutmuş formlarını seslendirerek Altın Portakal gecesi ödül töreninden önce sahne alacak olmamız bizi çok heyecanlandırdı dedi.
     Provalara başladıklarını ve sık sık bir araya gelerek çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Ertuğ, törende seslendirecekleri eserleri titizlikle seçtiklerini ifade etti. Ertuğ, gecede Geçse de Gençlik Çağım, Mazi Kalbimde Yaradır, Fındık Kurdu, Şen Kuzu gibi pek çok eseri seslendireceklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER