49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Ünlü sinema sanatçısı Türkan Şoraya, Altın Portakal Film Festivali kapsamında Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü verilecek -Türkan Şoray, festivalin geleneksel kortejinde de hal


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında ünlü sinema sanatçıTürkan Şoraya Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülü verilecek.
     Ünlü sanatçı Türkan Şoray, 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışını yapmak ve Sanatta Sosyal Sorumluluk Ödülünü almak üzere Antalyaya gelecek. Şoraya ödülü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Mustafa Akaydın tarafından 6 Ekimdeki açılış ve onur ödülleri töreninde sunulacak.
     Türkan Şoray, 7 Ekimde Antalya Kültür Merkezi önünden başlayıp Büyükşehir Belediyesi önünde son bulacak geleneksel festival kortejine de katılacak. Şoray, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile kortejin en önünde halkı selamlayacak.
     Atilla Dorsayın hazırladığı Türkan Şoray Fotoğrafları Sergisinin açılışına da katılacak Türkan Şoray, Akdeniz Üniversitesinde adına düzenlenecek söyleşinin de konuğu olacak.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER