5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü -AK Parti Antalya İl Başkanı Köse: -Kadın haklarında ilklere imza attık


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadın hakları konusunda yapılan çalışmalarda ilklere imza attıklarını söyledi.
     Köse, yaptığı açıklamada kadınların Kadın Hakları Gününü kutladı. AK Parti iktidarında kadınlar için önemli yenilikler yaptıklarına dikkati çeken Köse, kadınlar için eğitim, sağlık, sosyal yardımlar alanında bir çok ilki gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kadın İstihdamı Yüksek Kurulu oluşturarak iş hayatında önemli düzenlemeler yaptıklarını anlatan Köse, Kadın haklarında ilklere imza attık. Kadının toplumun her kademesinde karar alma mekanizmalarına katılabilmesi için eksiklikleri giderdik. Kadın öncelikli düzenlemeleri hızla hayata geçirdik dedi.
     AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Tezcan Yoldan, kadınların hayatın her alanında büyük yükler taşıdığını kaydetti. Kadınları AK Partide siyaset yapmaya davet eden Yoldan, AK Parti teşkilatlarında kadın sayısı her geçen gün artıyor. Kadın teşkilatları karar alma mekanizmalarında etkin rol alıyor dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER