7 ilde suç örgütüne yönelik operasyon

7 ilde suç örgütüne yönelik operasyon -Benzin istasyonu ve fabrikalara girerek çelik kasalarda bulunan para ve ziynet eşyaları çaldıkları öne sürülen 1i kadın 3 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalyada suç örgütüne yönelik operasyonda, benzin istasyonu ve fabrikalara girerek çelik kasalarda bulunan para ve ziynet eşyaları çaldıkları öne sürülen 1i kadın 3 kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul, Kayseri, Eskişehir, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Niğdede faaliyet gösteren suç örgütüne operasyon düzenledi.
     Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 2si savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Gözaltında bulunan Özkan P, Şeniz Ş. ve Murat K, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Operasyon kapsamında 3 kişinin daha arandığı bildirildi.
     Zanlıların, polisin takip süreci içerisinde 9 ayrı olaya karıştıkları öne sürüldü. Örgüt üyelerinin hırsızlık olayından bir gün önce benzin istasyonlarına yolcu gibi gelip konakladığı ve keşif yaptığı iddia edildi. Zanlıların, benzin istasyonu ve fabrikalara girerek çelik kasalarda bulunan para ve ziynet eşyalarını çaldıkları iddia edildi.
     Zanlıların, hırsızlık olaylarını Antalyanın dışındaki illerde gerçekleştirdikleri, örgüt üyeleriyle birlikte çok miktarda ziynet eşyasının ele geçirildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 7 ilde suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER