71 yaşındaki alzheimer hastası 63 kilometre

71 yaşındaki alzheimer hastası 63 kilometre yürümüş -Burhaniyede pazar günü kaybolan alzheimer hastası yaşlı adamın, bulunduğu İzmirin Dikili ilçesine kadar 63 kilometre yürüdüğü belirlendi


İZMİR (A.A) - Burhaniyede pazar günü kaybolan alzheimer hastası 71 yaşındaki kişinin, bulunduğu İzmirin Dikili ilçesine kadar 63 kilometre yürüdüğü öğrenildi.
     Pazartesi sabah saatlerinde oğlu İrfan Tezdoğan ile evinden ayrılan ve bir daha dönmeyen Bekir Tezdoğan (71), bugün Dikilide bulundu.
     Babasının alzheimer hastası olduğunu belirten İrfan Tezdoğan, evden beraber çıktıklarını söyledi. Bir süre gezdikten sonra iş yerine gittiğini, babasının ise dolaşmak üzere yanından ayrıldığını anlatan Tezdoğan, şunları söyledi:
     İki gün olmasına rağmen kendisinden haber alamamıştık. Burhaniye şehirlerarası otobüs terminali yakınlarında gördüğünü söyleyenler de ilçe meydanda karşılaştığını belirtenler de oldu. Burhaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin her yerde yaptığı arama çalışmaları kapsamında babamın fotoğraflarının komşu il ve ilçelerin polis ve jandarma birimlerine gönderilmesi olumlu sonuç verdi. Babamı Dikilide bulduk. Dikiliye kadar 63 kilometre yürüdüğünü öğrendik. Sağ salim bulduğumuz için mutluyuz.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber 71 yaşındaki alzheimer hastası 63 kilometre Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER