8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas: -Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur


SAKARYA (A.A) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası ve toplumun en küçük birimi olan ailenin temel unsuru olduğunu bildirdi.
     Elmas, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, hayatın tüm alanlarında her türlü fedakarlığı gösteren kadınların, vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri yetiştirdiğini belirtti.
     Elmas, şunları kaydetti:
     Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyetinin en büyük hedefleri arasındadır.
     Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan ve bunları hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER