8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -Düzce Baro Başkanı Av. Dilber: Hepimizi yetiştiren ve büyüten kadınlar, aslında hayatın yönetmeni oldukları gibi iş dünyasının da gerçek ortaklarıdır


DÜZCE (A.A) - Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, Hepimizi yetiştiren ve büyüten kadınlar, aslında hayatın yönetmeni oldukları gibi iş dünyasının da gerçek ortaklarıdır dedi.
     Dilber, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların dünyayı anlamlı kılan, ekonominin ve üretimin en önemli gücü olduğunu vurguladı.
     Kadınların gücünün medeniyetin göstergesi olduğunu belirten Dilber, Hepimizi yetiştiren ve büyüten kadınlar, aslında hayatın yönetmeni oldukları gibi iş dünyasının da gerçek ortaklarıdır. Zenginliğe hızla ulaşmak istiyorsak kadın girişimcilerimizin sayısını artırmalıyız ifadesini kullandı.
     Dilber, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     İnsan hakları temelinde bakıldığında, toplumun yarısını oluşturan, yaşama sevincinin kaynağı kadınlarımızın siyasi ve sosyal hayatın içerisinde aldığı payı artırmak hepimizin sorumluluğudur. Kadınları ve çocukları en değerli varlıklar olarak gören bir kültürün mensupları olarak onlara her zaman bu değeri hissettirmek, yaşatmak zorundayız. Kadınlarımız annelik gibi en kutsal görevin sahipleriyken, ev düzeninin asıl yöneticileriyken, kimse sanmasın ki onlar iş dünyasında, ekonominin içinde ikinci planda kalacak.
    
     -Yürüyüş yapan kadınlara karanfil-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 18 Temmuz Stadında yürüyüş yapan kadınlara karanfil verdi.
     Şiran, burada yaptığı açıklamada, kadınların her zaman baş tacı7 olduğunu belirterek, toplumun geleceğini annelerin yetiştirdiği insanların şekillendireceğini söyledi.
     Bizler de kadınlarımıza yönelik spor dallarını ön plana çıkarmaya çalışıyoruz diyen Şiran, Step, aerobik, pilates ve cimnastik gibi alanlarda kadınlarımıza özel ve ücretsiz spor yapma imkanı sunuyoruz. Kadınlarımızın sağlıklı nesiller yetiştirmesi için sağlıklı yaşamı seçmelerini önemsiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Kadın Zabıtalardan kadın esnaflara çiçek
    
     Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli kadın zabıtalar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın esnafları dolaşarak, çiçek dağıttı.
     Zabıta Müdürü Kadir Karaçam, Zabıta Müdürlüğü olarak, bu anlamlı ünde kadın esnaflarımızın da yanında olduğumuz göstermek istedik. Kadın personelimizle çiçek dağıtımı gerçekleştirdik dedi.
     Tek bir gün değil, senenin 365 günü esnafımızla birlikte, işlerinin kolaylaşması adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz diyen Karaçam, Bu duyu ve düşüncelerle kadın esnaflarımızın namında tüm kadınların 8 Mart DÜnya Kadınlar Gününü kutluyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Barış Zengin - Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER