8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -AK Parti ve CHPli kadınlar karanfil dağıttı


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara kırmızı karanfil dağıttı.
     Sarıaslan, Alparslan Türkeş Huzurevinde kalan yaşlı kadınlar ile Yozgat Devlet Hastanesi ve Yozgat Kadın Doğumevinde yatan hasta kadınları ziyaret ederek, kırmızı karanfil verdi.
     Kadınların gününü kutlayan Sarıaslan, Kadınlarımızın bu özel günde yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla onları ziyaret ettik. Kadının hayattaki yeri çok önemli. Tüm dünya kadınlarının, ülkemizin, vefakar, cefakar, onurlu kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyoruz dedi.
    
     -CHPli kadınlardan 250 karanfil-
    
     CHP Akdağmadeni İlçe Kadın Kolları Başkanı Nafiye Turan ve kadın kolları üyeleri de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 250 karanfil dağıttı.
     Turan, her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınlara karanfil dağıttıklarını bu yıl da çeşitli ziyaretlerle kadınların gününü kutladıklarını söyledi.
     İlçede esnaf ve kurum ziyaretleri yaparak çalışan kadınlara karanfil dağıtan Turan, CHP olarak amaçlarının kadın haklarını istenilen düzeye çıkarmak olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Yunus Taştan - Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER