8. EİB Moda Tasarım Yarışması

8. EİB Moda Tasarım Yarışması -Göç temasıyla düzenlenen yarışmanın finalistleri belli oldu


İZMİR (A.A) - Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EİB) tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışmasının finalistlerinin belli oldu.
     Yarışmanın komite başkanı olan EİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Sertbaş, yaptığı yazılı açıklamada, genç tasarımcıların yarışmaya gösterdiği ilgiden ve yarışma için gönderilen tasarım dosyalarının hepsinin birbirinden güzel olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.
     Her yıl gelişim gösterdiğini gözlemledikleri yarışmaya 393 başvuru yapıldığını, bunlardan 140 tanesinin jüri değerlendirmesine sunulduğunu kaydeden Sertbaş, bu yıl Göç temasıyla düzenlenen yarışmada, Aslı Mescit, Gökçe Nur Özbek, Gökhan Yavaş, Mahmut Ağaç, Meriç Canatan, Nadir Zadeoğulları, Ruhi Tamer Çoğal, Özlem Yazan, Sercan Arıcı ve Talha Feyyaz Türkerin finale kaldığını bildirdi.
     Sertbaş, yarışmanın finalinin İzmir Fashion Time organizasyonu kapsamında gerçekleştirileceğini belirterek, Yarışmanın finalistlerinin iyi birer iş çıkaracaklarını düşünüyoruz. 22 Şubat 2013te, İzmir Fashion Time organizasyonunun final gecesine yakışacak bir EİB Moda Tasarım Yarışması Finali yaşanacak. Umuyoruz ki şu an taslak halinde olan tasarımlar, kumaşla bütünleştiğinde çok konuşulacak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 8. EİB Moda Tasarım Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER