8. Kolordu Komutanı Korgeneral Akbaş, Muşta

8. Kolordu Komutanı Korgeneral Akbaş, Muşta -Korgeneral Akbaş, Vali Çınar ve Belediye Başkanı Dedeyi makamında ziyaret etti


MUŞ (A.A) - 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Muşta, Vali Ali Çınar ve Belediye Başkanı Necmettin Dedeyi makamlarında ziyaret etti.
     49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, İl Jandarma Albay M. Erhan Arıkan, Havacı İkmal Albay Cem Kabakçı ile birlikte Muş Belediyesini ziyaret eden Korgeneral Orhan Akbaş, bir dizi gezi programı çerçevesinde Muşa geldiğini söyledi.
     Başkan Dedeyi çok önceden tanıdığını ve Bingölde tugay komutanı olarak çalıştığı için Muşu çok iyi bildiğini ifade eden Akbaş, Muşa gelişinin sadece ziyaret amaçlı olduğunu bildirdi.
     Dede ise, Korgeneral Akbaşın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Değerli komutanımıza fahri Muşlu demek istiyorum. Komutanlarımızla birlikte Muşa hoş geldiler. Misafir değil bir Muşlu olarak kendilerini her zaman aramızda görmek istiyoruz. Muşta da bir tugay veya daha büyük bir birliğin olmasını istediğimizi kendisine aktarıyoruz. Muşun coğrafi konumunun buna elverişli olduğuna inanıyoruz dedi.
     Ziyarette Başkan Dede, Muş ziyareti anısına Korgeneral Akbaşa plaket takdim etti.
     8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, belediyede onuruna verilen yemeğe katıldıktan sonra, Muş Valisi Çınarı makamında ziyaret etti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Akbaş, Muşta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER