96 yaşındaki taraftara vefa ziyareti

96 yaşındaki taraftara vefa ziyareti -Adana Demirspor yönetimi, hayattaki en yaşlı taraftarı olan 96 yaşındaki Hasan Gençe vefa ziyaretinde bulundu


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor yönetimi hayattaki en yaşlı taraftarı olan 96 yaşındaki Hasan Gençe vefa ziyaretinde bulundu.
     Maç izleyen en yaşlı taraftarları olan 96 yaşındaki Hasan Gençi Hürriyet Mahallesindeki evinde ziyaret eden Adana Demirspor 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş, Gençin her yıl kulübe gelerek kombinesini alan bir taraftar olduğunu belirtti.
     Akbaş, Biz de Adana Demirsporlular olarak kendisine zahmet vermeden evine ziyarete geldik. Bu yıl kombine almasına da gerek kalmadı çünkü biz kulüp olarak ona kombineyi hediye ediyoruz dedi.
     Yönetime yeni gelen biri olarak 96 yaşındaki bir taraftarı ziyaret etmenin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Akbaş, Hasan Gençin yıllardır sırf takımına destek olmak için yaptıklarının örnek teşkil ettiğini vurguladı.
     TFF 1. Lige şampiyon olarak çıkmanın büyük başarı olduğunu, bu sene Süper Lige çıkmak için de aynı gayreti göstereceklerini vurgulayan Akbaş, şöyle devam etti:
     Adanaya layık iyi bir takım oluşturmaya çalıştık. Takımda 1. lige ayak uyduracak kapasitede olmayan oyuncularla yollarımızı ayırdık. Dolayısıyla yeni bir takım kurmak durumunda kaldık. Yeni kurduğumuz takım da ilerleyen günlerde kendini gösterecektir. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar gayet iyi. Ligin şampiyonu olmak için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Tabi kadromuzda eksikler var onları da en kısa zamanda telafi ederek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Adana yine eski güzel günlerine dönecek inşallah.
     Adana Demirsporun en eski ve yaşlı taraftarı olma özelliğine sahip Hasan Genç, Adana Demirspor kulübünün TCDDye ait olduğunu, kendisinin de orada çalışırken her ay takıma destek olmak için 5 kuruş bağışta bulunduğunu dile getirdi.
     Adana Demirsporu kurulduğu günden beri desteklediğini, bu desteğini yıllarca kombine alarak devam ettirdiğini anlatan Genç, Gençken maçlara yalnız giderdim. Yaşlandıktan sonra oğlumu ya da torunumu da yanıma alarak maçlara gidiyorum. Adana Demirsporu çok seviyorum. Çocuklarımdan biri beni arabayla alıp götürüyor maçı izledikten sonra da eve getiriyor şeklinde konuştu.
     Daha sonra Adana Demirspor 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş ile Adana Demirspor Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, Hasan Gençe takımın formasını ve kombine bilet hediye etti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 96 yaşındaki taraftara vefa ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER