AAnın ödüllü fotoğrafları 81. İEFde

AAnın ödüllü fotoğrafları 81. İEFde -BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz sergiyi gezdi


İZMİR (A.A) - Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, İzmir Enternasyonal Fuarının (İEF) basın sponsorluğunu üstlenen Anadolu Ajansının Fuar 2 Nolu Holdeki standını ziyaret etti.
     Anadolu Ajansı çalışanlarının ödüllü fotoğraflarından oluşan sergiyi inceleyen Tokgöz, Anadolu Ajansı Standının bu yıl 81. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarında açılan en dikkat çekici stantlardan biri olduğunu ifade etti.
     AA muhabir ve foto muhabirlerinin ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almış fotoğraflarından oluşan serginin Anadolu Ajansının kurumsallığını ve kalitesini gözler önüne serdiğini kaydeden Tokgöz, AA son yıllarda hizmet kalitesini ve çeşitliliğini de artırdı. stantta ziyaretçilere sunulan ajans haberciliği, AAnın 100. yıl vizyonu ile AA Finans Haberleri Terminali, Şirket Haberleri Bülteni ve AA Haber Akademisi hakkında verilen bilgiler bunun en güzel göstergesi. Türkiye Cumhuriyetinin canlı bir hafızası olan AA, değeri bilinmesi gereken ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir dedi.
     AAnın ödüllü fotoğraflarından oluşan sergi, 9 Eylülde sona erecek fuar süresince her gün 16.00-23.00 saatleri arasında görülebiliyor.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber AAnın ödüllü fotoğrafları 81. İEFde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER