AA Bölge Müdürü Çetinin ziyaretleri

AA Bölge Müdürü Çetinin ziyaretleri -Anadolu Ajansı Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, İHA Temsilcisi Özden, Yeni Şafak Gazetesi Temsilcisi Yeşilkaya ve Zaman Gazetesi Temsilcisi Topçuyu ziyaret etti (Fotoğraflı


ESKİŞEHİR (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, İHA Eskişehir Temsilcisi Mehmet Haluk Özden, Yeni Şafak Gazetesi Temsilcisi Abdullah Kaya Yeşilkaya ve Zaman Gazetesi Temsilcisi Talip Topçuyu ziyaret etti.
     İHA, Yeni Şafak ve Zaman Gazetesi temsilciliklerini ayrı ayrı ziyaret eden Çetin, AAnın 100. Yıl Projesi, yeni açılan yurt içi ve yurt dışı bölge müdürlükleri ve temsilcilikleri hakkında bilgi verdi.
     Çetin, AAnın hedefleri doğrultusunda kendilerine çok önemli görevler düştüğünün bilincinde olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:
     Dünyanın ilk 5 ajansı içinde olmak gibi bir hedefimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda yükselen Türkiyede önemli bir görev üstleniyoruz. Hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Eskişehirde güzel çalışmalar yaparak, Eskişehiri tanıtıcı haberlerle, kente en güzel şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.
     AA Bölge Müdürü Çetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Özden, Yeşilkaya ve Topçu ise kendisine görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AA Bölge Müdürü Çetinin ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER