AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan,

AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan, MÜSİADa ziyaret


ERZURUM (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmeze hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Makamında kabul ettiği Bölge Müdürü Kaya ile bir süre sohbet eden Bekmez, AAnın önemli haberlere imza attığını belirterek, ajansın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.
     Ajansın son yıllarda hızlı bir gelişme kaydettiğini vurgulayan Bekmez, Anadolu Ajansından haberleri takip etmek gerçekten gurur verici. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Özellikle son yıllarda ajans hızlı bir atılım yaptı dedi.
     AA Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya da MÜSİADın yeni yönetimine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
     Ajansın çalışmaları hakkında bilgi veren Kaya, AAnın 5 dilde yayın yaptığını anımsatarak, ajansın yaptığı haberlerin artık dünyadan takip edildiğini söyledi.
     Kaya, ajansın teknolojik altyapısını da güçlendirdiğini vurgulayarak, Anadolu Ajansının doğru ve tarafsızlık ilkesine dikkat ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AA Erzurum Bölge Müdürü Kayadan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER