AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, EESOB

AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, EESOB Başkanı Fıratı ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kaya ve baş muhabir Emine Konuk, Erzurum Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Rasim Fıratı ziyaret etti.
     Fırat, ziyarette yaptığı konuşmada, esnafın en önemli sorununun haksız rekabet olduğunu belirtti. Erzurumda kolektif çalışma bilincinin yeterli düzeyde olmadığını belirten Fırat, şöyle devam etti:
     Erzurumda esnafın en önemli sorunu kolektif çalışma ruhunun yeterli düzeyde olmaması. Küçük esnaf, büyük alış veriş merkezleriyle rekabet edemiyor. Bütün bunların yanında esnaf haksız rekabet sorunuyla mücadele ediyor. Bunun en son örneği bankaların altın satışı yapmaları, BDDKya bu yöndeki itiraz yazımızı gönderdik,
     Kaya da Anadolu Ajansının çalışmaları hakkında bilgi vererek, bölge bazında 40 personelle hizmet sunduklarını ifade etti.
     Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacaklarını belirten Kaya, basının kentlerin gelişmesinde önemli görevler üstlendiğini anımsattı.
     Erzurumun tarihi bir kent olduğunu anımsatan Kaya, Anadolu Ajansı olarak sivil toplum kuruluşları ve diğer kurumların çalışmalarına destek vermek için elimizden geleni yapacağız. Kurumlar arasında sinerji sağlanması, kalkınma ve gelişme açısından önemli bir yere sahip. Sorumluluğumuz bilinciyle çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz dedi.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber AA Erzurum Bölge Müdürü Kaya, EESOB Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER