AA Sakarya Bölge Müdürü Çelik, SAÜ

AA Sakarya Bölge Müdürü Çelik, SAÜ öğrencilerine konferans verdi -Çelik, Habercilikte Araştırmanın önemini anlattı


SAKARYA (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğrencilerine Habercilikte Araştırmanın önemini anlattı.
     SAÜde Mühendislikte Ar-Ge dersine konuk olan Çelik, araştırmanın önemine dikkat çekti.
     Habercilikte de araştırmanın önemli olduğunu belirten Çelik, Ar-Ge öğrencilerinin bu anlamda birer haberci adayı olduğunu vurguladı.
     Çelik, gelecek dönemin iletişim çağı olduğuna işaret ederek, gençlerin gelecekte kariyer planlarını bu şekilde dizayn etmesi gerektiğini anlattı.
     Yurt dışı görevlerinde de bulunduğuna dikkati çeken Çelik, Dünyanın birçok ülkesinde görev yaptım. Gideceğim ülke için önceden hazırlık yaparım. Bu hazırlıklar çerçevesinde ne yapacağımı bilirim. Bu araştırmanın yaptığım haberlere etkisi vardır. Araştırma yapmadan yapılan haberler gerçeği de yansıtmayabilir diye konuştu.
    
     -AAnın kuruluş fikri Sakaryada atıldı-
    
     Atakan Çelik, AAnın bu şehir için ayrı bir önemi olduğunu dile getirerek, AAnın kuruluş fikrinin Sakaryada atıldığını aktardı. Gençlerin kendilerine güvenmelerini ve çok çalışmasını isteyen Çelik, Gençlerin hedefi olmalı. Hedefi olmayan gençlik başarılı olamaz ifadelerini kullandı.
     Daha sonra Çelike gündeme ilişkin sorular soran öğrenciler, Çelikle fotoğraf çektirdi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AA Sakarya Bölge Müdürü Çelik, SAÜ Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER