AA Sivas Bölge Müdürü Coşkundan ziyaretler

AA Sivas Bölge Müdürü Coşkundan ziyaretler -Coşkun, BİK Sivas Şubesi, ASSİAD ve SRTyi ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürlüğü, Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) ve Sivas Radyo Televizyonunu (SRT) ziyaret etti.
     Coşkun, SRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemiri ziyaretinde, AAnın 100. Yıl Vizyonu ve bölge müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     AAnın, dünyanın ilk 5 ajansı arasına girmeyi hedeflediğini aktaran Coşkun, tüm haberleri abonelere doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde sunmaya gayret gösterdiklerini vurguladı.
     Hasdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AAnın çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini belirten Hasdemir, AAnın farklı dillerde yayın yapmasının çok önemli olduğunu ifade etti.
     ASSİAD Başkanı Mehmet Emre Çaprazı da ziyaret eden Coşkun, AAnın Sivas ekonomisinin Türkiye ve dünyada tanıtılması için çaba sarf edeceğini söyledi.
     Çapraz da Sivasın dünyaya açılma konusunda sıkıntıları olduğunu, bunları aşmak için dernek olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.
     Çeşitli yurt dışı gezileriyle Sivaslı iş adamlarının dünyaya açılmasına ön ayak olmaya çalıştıklarını anlatan Çapraz, yeterli ilgi olmamasından yakındı.
     Ziyarette ASSİAD Genel Sekreteri Emre Coşkun da hazır bulundu.
     Coşkun, Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksele de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Sivas basınıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AA Sivas Bölge Müdürü Coşkundan ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER