AB Bakanlığı Müsteşarı Ilıcak, Vali Daşözü

AB Bakanlığı Müsteşarı Ilıcak, Vali Daşözü ziyaret etti


MANİSA (A.A) - AB Bakanlığı Müsteşarı Haluk Ilıcak, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşözü makamında ziyaret etti.
     Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği ile İngiltere Büyükelçiliğinin ortaklaşa yürüttüğü "Avukatlar İçin Yargı ve Temel Haklar Projesi" kapsamında Manisada düzenlenen 3 günlük eğitim seminerinin kapanış gününe katılmak üzere Manisaya gelen Müsteşar Ilıcak, Vali Daşözü makamında ziyaret etti.
     Şehzadeler Şehri Manisanın Türkiyenin tarihi şehirlerinden biri olduğunu söyleyen Ilıcak, proje kapsamında 6ıncı il olarak Manisadaki avukatlara eğitim verdiklerini belirtti.
     Son eğitim programını Hatayda yapacaklarını anlatan Ilıcak, Eğitimlerimizde AB normlarına göre temel hak ve özgürlükleri anlatıyoruz. Çünkü, ABnin bizi eleştirdiği konulardan biri kişi temel hak ve özgürlükleridir. Bu nedenle avukatlarımızı belli bir program çerçevesinde eğitime aldık. Manisa, AB normlarına göre ilerleyebilecek en önemli kentlerden biri olacak. Ancak birçok kentimizde olduğu gibi Manisada çözümlenmesi gereken iki önemli konu var. Birincisi çarpık kentleşme problemine çözüm bulmak. İkincisi ise verimli araziler üzerinde sanayileşmenin yapılaşmasını önlemek" dedi.
     Ilıcak, AB Bakanı Egemen Bağışın herhangi bir engel çıkmaması halinde 7 Mayısta Manisa programı olduğunu sözlerine ekledi.
     Vali Daşöz de Müsteşar Ilıcaka Manisa hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber AB Bakanlığı Müsteşarı Ilıcak, Vali Daşözü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER