ABDli Sarai Sierranın ölümüne ilişkin soruşturma

ABDli Sarai Sierranın ölümüne ilişkin soruşturma -İstanbulda kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABDli Sarai Sierranın katil zanlısı olduğu iddia edilen kişinin, Karabükteki birinci derece akrabalarından kan örnekleri alın


KARABÜK (A.A) - İstanbulda kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABDli Sarai Sierranın katil zanlısı olduğu iddia edilen kişinin, Karabükteki birinci derece akrabalarından kan örnekleri alındığı belirtildi.
     AA muhabirinin Karabük Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, İstanbulda kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABDli Sarai Sierranın katil zanlısı olduğu iddia edilen Karabükün Yenice ilçesi nüfusuna kayıtlı Ziya T. isimli şüpheli, İstanbuldan gelen özel bir ekip tarafından Yenice, Karabük ve Safranbolu ilçesinde yaşayan akrabalarına ait adreste arandı.
     Göz altına alınan ve ifadelerinin ardından serbest bırakılan zanlının ağabeyleri Hamdi T. ve İbrahim T. ile ablası Nazmiye Çden kan örnekleri alındı.
     8 Şubatta Karabüke geldiği ve otobüsle tekrar şehirden ayrıldığı öğrenilen zanlıya ait mobese görüntülerinin de alındığı belirtildi.
     Zanlının, Yenice ilçesinde yaşayan ablası Nazmiye Ç. gazetecilere görüntü ve fotoğraf vermek istemediğini, basının kardeşi Ziya T.yi suçlu ilan ettiğini söyleyerek, suçlu olmadığına inandığı kardeşinin bir hafta önce Karabüke geldiğini ve Hataya gidiyorum diyerek tekrar geri gittiğini ifade etti.
     Zanlının Karabükün Şirinevler Mahallesinde oturan ağabeyi İbrahim T. ise kardeşinin bu olaya karıştığına inanmadığını ve polise ellerinden ne geliyorsa yardımcı olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber ABDli Sarai Sierranın ölümüne ilişkin soruşturma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER