Acarlar Belediye Başkanlığına Yıldırım seçildi

Acarlar Belediye Başkanlığına Yıldırım seçildi -Adnan Yıldızın vefatıyla bir dönem içinde ikinci kez boşalan Acarlar Belediye Başkanlığı görevine yapılan seçimle AK Partili Cafer Yıldırım getirildi


AYDIN (A.A) - İncirliova ilçesine bağlı Acarlar beldesinde, Adnan Yıldızın kalp krizi geçirerek vefat etmesi nedeniyle bir dönem içinde ikince kez boşalan belediye başkanlığı görevine, AK Partili belediye meclisi üyesi Cafer Yıldırım seçildi.
     Adnan Yıldızın 7 Eylülde kalp krizi sonucu vefat etmesinin ardından Aydın Valiliğinin çağrısıyla olağanüstü toplanan Acarlar Belediye Meclisinde, belediye başkanlığı için seçim gerçekleştirildi.
     Meclis üyeleri arasından belediye başkanlığı için AK Partiden Cafer Yıldırım ile CHPden Aşkın Şimşekin aday olduğu seçimde, 5 oy ile Cafer Yıldırım yeni belediye başkanı seçildi. CHPli meclis üyesi Aşkın Şimşek ise 4 oy aldı.
     Acarlar beldesinde, 29 Mart 2009da yapılan mahalli idareler seçimleri sonucunda Yunus Şentürk, belediye başkanı seçilmişti. Şentürkün, akciğer kanseri nedeniyle 20 Ocakta vefat etmesinin ardından 30 Ocakta belediye meclisinde yapılan seçimle başkanlık koltuğuna Adnan Yıldız oturmuş ancak o da geçirdiği kalp krizi sonucu 7 Eylülde vefat etmişti.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Gökmen Şireci / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Acarlar Belediye Başkanlığına Yıldırım seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER