Acil Tıp Teknisyenleri Haftası

Acil Tıp Teknisyenleri Haftası


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ali Özer, 24 saat görev başında olan Acil Tıp Teknisyenlerinin (ATT) zorlu bir mesleği fedakarca yerine getirdiklerini belirtti.
     Özer, 22-28 Mart tarihleri arasında kutlanan Acil Tıp Teknisyenleri Haftası nedeniyle ilçedeki 112 sağlık istasyonunda görev yapan ATT personelini ziyaret edtti.
     Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan personelin büyük bir önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getiren Özer, şöyle konuştu:
     ATTler, özellikle 112 servisinde teknik kurtarma ekiplerinin bir parçası olarak hastanın durumunu değerlendirmek ve hasta ileri düzeyde tıbbi bakım için uygun bir yere aktarılana kadar yeterli nefes ile solunum yolunu korumak ve kardiyovasküler dolaşımı sağlamak amacıyla gerekli acil tıbbi müdahaleleri gerçekleştirmek için eğitilmişlerdir.
     Hasta memnuniyetinin, insanlara kaliteli sağlık hizmeti ulaştırmanın vazgeçilmez bir parçası olan ve görevlerine fedakarca devam eden ATTlerimizin haftalarını kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Acil Tıp Teknisyenleri Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER