Acıpayamda okuma çadırına giden öğrenciler ödüllendirildi

Acıpayamda okuma çadırına giden öğrenciler ödüllendirildi


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam Belediyesinin, Ramazan etkinlikleri kapsamında oluşturduğu okuma çadırına düzenli olarak ilgi gösteren öğrenciler ödüllendirildi.
     Acıpayam Kız Meslek Lisesi bahçesine kurulan okuma çadırına ramazan ayı boyunca her gün 10.00-12.00 saatleri arasında giderek kitap okuma etkinliğine katılan 70 öğrenciye, düzenlenen törenle ödül verildi.
     Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ödül dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Okuyan bir Acıpayam sloganıyla başlattıkları projeyi, ilerleyen dönemlerde daha da zenginleştirilerek devam ettireceklerini belirterek, şunları söyledi:
     Bir ay boyunca hiç bıkmadan, yılmadan buraya kitap okumaya gelen öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı olarak ben de öğrencilerimize bu başarılarından dolayı katılım belgesi ve gün içerisinde yaşadıkları güzel anılarını ölümsüzleştirmeleri için hatıra defteri vermek istedim. Bu bir ay içerisinde öğrencilerimizi kitap okuma alışkanlığı kazandıran ve tatilinde bizlerle olan Atatürk İlköğretim Okulu sınıf öğretmenleri Kadir Can öğretmenimize ve destek veren diğer öğretmenlerimize, özverili şekilde bu okuma çadırına gelen, kitaplarını okuyan öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize okul hayatlarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Acıpayamda okuma çadırına giden öğrenciler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER