Acıpayamda 41 kurs merkezinin katıldığı sergi

Acıpayamda 41 kurs merkezinin katıldığı sergi açılışı gerçekleşti


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2011-2012 eğitim-öğretim yılında düzenlenen 41 kurs merkezinde ortaya konan eserlerin yıl sonu karma sergisi Acıpayam Kapalı Pazaryerinde açıldı.
     Sergi açılışına, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Coşkun, Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cengiz Sarıca, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, belde belediye başkanları, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
     Sergi açılışında konuşan Kaymakam Uğur Kalkar, Kursiyerlerimizin bir yıl içindeki alın teri göz nurunu bu sergide göreceğiz. Yaygın eğitimde Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 41 kurs merkezinde açtığı kurslarda 11 bin kişiye kurs vermiştir. Kurslarda özverili davranışlarıyla bu güzel eserleri meydana getiren kursiyerlerimizi de tebrik ediyorum dedi.
     Örgün ve yaygın eğitimde Acıpayamın büyük bir yol kat ettiğini belirten İl Mili Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün ise Acıpayam sosyal, kültürel ve eğitim alanında büyük ilerlemeler kaydetmiştir. Bugün bu güzel eserleri göreceğiz. Bir yıl boyunca emek harcayarak gösterdikleri azimden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederim diye konuştu.
     Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk da Bu kursların düzenlenmesi ve hayata geçirilmesi konusunda okullarımızdan ve diğer kurumlarımızdan temin ettiğimiz 240 öğretmen, uzman ve usta öğreticilerimizle birlikte 85 farklı alanda, 251i genel, 182si mesleki ve teknik, 73ü de okuma yazma kursu olmak üzere şimdiye kadar toplam 507 kurs açmış bulunmaktayız. Açılan bu kurslarda 7 bin 258i bayan, 3 bin 775i erkek olmak üzere toplam 11033 vatandaşlarımıza hizmet götürdük şeklinde konuştu.
     Serginin üç gün boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacağı öğrenildi.
     (RA-MUS-RMZ)
<< Önceki Haber Acıpayamda 41 kurs merkezinin katıldığı sergi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER