Acıpayamda okullar yeni sezona hazırlanıyor

Acıpayamda okullar yeni sezona hazırlanıyor


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, ilçedeki okulların yeni eğitim-öğretim döneminde daha iyi hizmet vermesi için bakım ve onarımdan geçirildiğini söyledi.
     Duysak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki okulların eksikliklerinin giderilmesi ve çevre düzenlemesiyle daha güzel görünüme kavuşacağını ve daha kullanışlı hale getirileceğini belirtti.
     Öğrencilerin daha sağlıklı ve huzurlu ortamda eğitim alması için yaz tatili nedeniyle kapalı olan okullarda yıllık bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Duysak, İlçemizdeki tüm okullarımızı gözden geçiriyoruz. Acıpayam Lisesi başta olmak üzere Osman Manisalı İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim okullarında çevre düzenlemesi yapılıyor. Okulların çevre düzenlemesi çalışmalarında büyük yardımı olan Acıpayam Belediyesine teşekkür ediyoruz dedi.
     Eğitim yuvalarına her zaman destek olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da Okullarımızın çevre düzenlemesini üstlendik. Atıl durumdaki alanlarda yaptığımız çalışmalar sonucunda öğrencilerin daha rahat hareket etmeleri sağlanacak. Öğrencilerin basketbol, voleybol ve futbol oynayacağı yeni alanlar kazandırıldı dedi.
     Okullar için yapılan yatırımların bununla sınırlı kalmayacağını vurgulayan Şevkan, Hedefimiz tüm okul bahçelerini ilçemize, çocuklarımıza yakışır bir yapıya kavuşturmaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Acıpayamda okullar yeni sezona hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER