Adalet Bakanı Ergin, Boluda: (1)

Adalet Bakanı Ergin, Boluda: (1) -Temenni ediyorum ki bu çözüm süreci arzu edilen şekilde sonuçlansın. Türkiyenin ve Türkiyede yaşayan 75 milyon insanın geleceği bugünden daha güzel olsun (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Temenni ediyorum ki bu çözüm süreci arzu edilen şekilde sonuçlansın. Türkiyenin ve Türkiyede yaşayan 75 milyon insanın geleceği bugünden daha güzel olsun dedi.
     Bolu T Tipi Cezaevindeki incelemelerinin ardından Bolu Valisi İbrahim Özçimeni ziyaret eden Bakan Ergin, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Çözüm sürecindeki gelişmelerle ilgili soru üzerine Ergin, Temenni ediyorum ki bu çözüm süreci arzu edilen şekilde sonuçlansın. Türkiyenin ve Türkiyede yaşayan 75 milyon insanın geleceği bugünden daha güzel olsun diye konuştu.
     Ergin, 21 Martta Nevruz Bayramının kutlanacağını hatırlatarak, kutlamaların bayram tadında geçmesini temenni etti.
     Bayramlar sevinmek, sevindirmek içindir diyen Ergin, 21 Martın bayram atmosferinde, Nevruzun barındırdığı anlamla uygun şekilde kutlanmasını temenni ediyorum. 75 milyonun birliğini, dirliğini, kardeşliğini pekiştirecek, geleceğe dönük, bundan sonraki süreçte bu ülkede huzur atmosferinin artarak sürmesine katkı sunacak bir bayram olsun ifadelerini kullandı.
    
     -Adliye sarayları-
    
     Ergin, Türkiyenin dört bir yanında adalet hizmetinin sunulduğu adliye saraylarının bulunması gerektiğini kaydederek, ceza infaz kurumlarının daha iyi şartlarda hizmet verebileceği standartlara kavuşturulması için yoğun çaba içinde olduklarına dikkati çekti.
     Boluya yakışan ve yaraşan adalet sarayını inşa edeceklerini anlatan Ergin, Çalışmaya gecikmeden ihalesini yaparak başlamak istiyoruz. En kısa sürede Bolu Adliyesinin daha rahat hizmet verebileceği adliye sarayına kavuşması için bakanlık olarak çalışmalar yapılacak. Bolu ilimiz 1,5 ya da 2 yıl içinde güzel ve modern bir adliye binasına kavuşacaktır şeklinde konuştu.
    
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Abdulhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Adalet Bakanı Ergin, Boluda: (1) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER