Adalet Bakanı Ergin Hatayda:

Adalet Bakanı Ergin Hatayda: İskenderun uzun süredir toprağın suyla buluşması gibi hizmet anlamında, yerel yönetimde, AK Partinin hizmet anlayışını, belediyecilik anlayışını özlemiş bir yöremiz


HATAY (A.A) - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İskenderun uzun süredir toprağın suyla buluşması gibi hizmet anlamında, yerel yönetimde, AK Partinin hizmet anlayışını, belediyecilik anlayışını özlemiş bir yöremiz dedi.
     Ergin, İskenderun Yelken Kulübünde AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.
     İskenderun ilçesinin Hatayın en önemli merkezi olduğunu ifade eden Ergin, burada görev ve sorumluluk almanın büyük önem taşıdığını kaydetti.
     10 yıldır Türkiyeye hizmet eden bir kurumun temsilcileri olduklarını ifade eden Ergin, şöyle konuştu:
     Sorumluluk aldıktan sonra gereğini yerine getirmek de bir o kadar önemli. İşimiz onurlu bir iş. 10 yıldır bu ülkeye hizmet eden bir kurumun temsilcileriyiz. İskenderun uzun süredir toprağın suyla buluşması gibi hizmet anlamında, yerel yönetimde, AK Partinin hizmet anlayışını, belediyecilik anlayışını özlemiş bir yöremiz. Bu açıdan sizin yapacağınız görevle bu hasret, özlem inşallah sona erecek. Göstereceğimiz dayanışma, gayretimiz bu neticeyi İskenderuna, Hataya getirecek. Beraberce bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağız.
     AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz de yeni yapılan kongre sonucunda göreve geldiklerini belirterek, amaçlarının İskenderun Belediyesini AK Parti belediyesi yapmak olduğunu söyledi.
     Toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İl Başkanı İsmail Kimyeci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç-İsmihan Özgüven/Ali Güreli
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Adalet Bakanı Ergin Hatayda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER