Adanada Herkesin kartı engelsiz olsun kampanyası

Adanada Herkesin kartı engelsiz olsun kampanyası -Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz, görme engellilerin de yararlanabilmesi için kabartma yazılı kartvizit bastırarak, Herkesin kartı engelsiz olsun kampanyası başlattı


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, görme engellilerin de yararlanabilmesi için kabartma kartvizit bastırarak, Herkesin kartı engelsiz olsun kampanyası başlattı.
     Aldırmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Engelsiz kent engelsiz ülke sloganıyla Adanayı engellilerin kullanımına uygun hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda kentteki engelleri kaldırmayı sürdüreceklerini ifade etti.
     Geçtiğimiz ay yapılan 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivalinde de engelliler için özel bir bölüm ayırdıklarını anlatan Aldırmaz, şöyle devam etti:
     Şimdi de okulları, camileri engelsiz hale getiriyoruz. Günlük hayatta da kolay iletişim sağlamaları için Herkesin kartı engelsiz olsun adlı kabartma yazılı kartvizit kampanyası başlattık. Hayatın her alanında insanların kartvizit bastırırken kabartmalı yazıya da yer vermesini istiyoruz. Böylelikle görme engelliler acil durumlarda ihtiyaç duydukları insanlara kolaylıkla ulaşabilirler.
     Bu arada, Aldırmaz bastırdığı yeni kartvizitlerini kendisini ziyaret eden görme engelli öğrenciler Cüneyt Arat ile Recep Akdoğana verdi.
     Öğrenciler, Herkesin kartı engelsiz olsun kampanyasından dolayı Aldırmaza teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada Herkesin kartı engelsiz olsun kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER